Ο 21χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα της Interpol που εκκρεμούσε για 8 χρόνια όπου η Αμερική ζητάει την έκδοση του διότι διέπραξε οικονομικό έγκλημα μέσω διαδικτύου και έκλεψε 20 εκατομμύρια δολάρια σε ηλικία 14χρονων! Όμως σε δηλώσεις του μέσα από τις φυλακές η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Ο πατέρας του Ουκρανού εργαζόταν στη NASA και οι Αμερικάνοι ήθελαν τις έρευνες του. Ο πατέρας δεν τις έδωσε ποτέ και έτσι βρήκαν αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσουν τον πάτερα, όπως ισχυρίζεται ο νεαρός.
"Απευθύνθηκα σε υπουργούς που σχετίζονται και δεν γνώριζαν τίποτα επί του θέματος και ούτε φυσικά ασχολήθηκαν. Επίσης έδωσα τις πληροφορίες σε βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά πάλι με την ελπίδα έμεινα. Στη realnews, παρουσιάστηκε η δήλωση του κυρίου Δένδια ο οποίος επίσης δεν ήξερε κάτι για αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση! Σας ενοχλώ σήμερα γιατί το πρωί μου τηλεφώνησε ο Ιεγκορ από τις φυλακές και με πληροφόρησε ότι χτες το βράδυ έλαβε έγγραφο από τον Έλληνα υπουργό δικαιοσύνης που του ανακοινώνει την απέλαση του στις ΗΠΑ, όμως δεν του λέει σε ποια πολιτεία θα πάει (καθώς ζητούν την έκδοση του Νέα Υόρκη και Φλόριδα) ούτε πότε! Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η Αμερική ζητάει να φυλακιστεί ο νεαρός 500 χρόνια! Έχει δικηγόρο από τη Ρόδο,τον Μιχάλη Νιώτη, ο οποίος τον ανέλαβε δωρεάν γιατί δεν έχει ο 21χρονος χρήματα να τον πληρώσει."

Πηγή
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Ακτή Καλογριάς, πιθανόν από πτώση κεραυνού. Η φωτιά αφού έκαψε 32 περίπου στρέμματα χαμηλής δασικής βλάστησης τέθηκε τελικά υπό έλεγχο νωρίς το απόγευμα, από επίγειες δυνάμεις τις πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων που άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο καθώς και από τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Σήμερα στις 2 το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν ένας νεαρός αλλοδαπός 22 χρονών και τρεις Έλληνες (22, 23 και 24 ετών) όταν προσπάθησαν να πουλήσουν σε αστυνομικό που παρουσιάσθηκε ως αγοραστής ποσότητα μισού κιλού περίπου κάνναβης, αντί του ποσού των 2000€. Κατά την προσπάθεια σύλληψης, ένας 23χρονος Έλληνας που διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται, έβγαλε άγνωστο αντικείμενο από την τσέπη του με σκοπό να εκφοβίσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι πυροβόλησαν προειδοποιητικά.
Εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή τους και όπλα τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου.

Την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, Νεκτάριου Σάββα, αναλαμβάνει με προκήρυξή της που έστειλε στα «ΝΕΑ» η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».

Στην προκήρυξή της, η οργάνωση εξαπολύει νέο μπαράζ απειλών και κάνει εκτενείς αναφορές σε οργανώσεις του «αντάρτικου πόλεων». Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα».

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευθεί στο φύλλο των «ΝΕΩΝ» την Τετάρτη 24/6, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.

Πηγή