Βρισκόμαστε σε μια φανταστική περίοδο της μεταολυμπιακης ιστορίας της Ελλάδας,μερικές μέρες πριν τις εκλογές.
Οι ήρωες μας απηυδισμένοι από όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε ως χώρα και της κατάντιας της πολιτικής, μεταξύ σοβαρού και αστείου και μεταξύ ποτού και δείπνου , μέσα από περιπέτειες ανταλλαγής απόψεων, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα της δουλειάς τους και να δημιουργήσουν μια χιουμοριστική οργάνωση φάντασμα, που «χτυπά» μέσα από την τηλεόραση, λίγο πριν τα δελτία ειδήσεων και δημιουργώντας το δικο τους blog στο internet.
Τα χτυπήματα είναι εύστοχες ερωτήσεις για θέματα που «καινε» την καθημερινότητα του πολίτη, δοσμένες με χιούμορ. Τα «χτυπήματα» ξεκινουν την πρώτη μέρα, με την μορφη teaser και ολοκληρώνονται την επομενη με την απάντηση. Π.χ. Ενα απο τα θέματα που θετουν ειναι «η γενια των 700 ευρω».
Ο τροπος που περνανε τα μηνυματα στην τηλεοραση, ειναι με την μορφη διαφημιστικων σποτ που πληρωνονται κανονικα απο την εταιρια. (Διαφημιστικη εταιρια ειναι το επικεντρο).
Το όνομα του blog είναι Ι.Χ.Τ.Ε. ( Ιδεολόγοι Χαβαλετζήδες Τεχνοκράτες Ελλάδας) και σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται θέμα στα δελτία ειδήσεων, στα Talk show ακόμα και στις μεσημεριανές εκπομπές κοινωνικής κριτικής.
Πάρα πολλά απο τα γνωστά blogs, εκφραζονται με κολακευτικα σχολια για το χιουμορ τους και τον τροπο που αντιμετωπιζουν την κατασταση στην χωρα.
Η επισκεψιμοτητα του δικού τους blog γινεται συντομα τεραστια και οι δηλωσεις συμπαραστασης ειναι αναριθμητες.
Η εξουσία θορυβείται από τις διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα και αρχίζει να παρακολουθεί από κοντά την όλη κατάσταση.
Στην πορεία πλέον το θέμα διογκώνεται, η δημοσιότητα καταντά ενοχλητική, τόσο που σαν οργάνωση πλέον αρνούνται να δεχτούν όλες τις ηλιθιότητες που ακούγονται στην τηλεόραση και γράφονται στον τύπο και αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και τα κίνητρα τους.........
Η συνεχεια επι της οθόνης....


Σε διαθεσιμότητα ο αρχηγός του λιμενικού, αντιναύαρχος Αθανάσιος Γκούσιο, επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η εντολή έχει δοθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού video που αναρτήθηκε στο του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
Άμεσα αντέδρασε ο υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, για τα ρατσιστικά συνθήματα των «Ράμπο» του Λιμενικού στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ιερισσού συνελήφθη στα Ν.Ρόδα 33χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα είχε στην κατοχή του 176 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι από κοινού με 61χρονο ημεδαπό καλλιεργούσε και είκοσι (20) δενδρύλλια κάνναβης .
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον Ανακριτή Χαλκιδικής.
O καλός καιρός και οι αυξημένες θερμοκρασίες το σηματοδότησαν, η θερινή ώρα το πιστοποιεί: από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαρτίου ισχύει η θερινή ώρα για όλη τη χώρα. Ετσι, από τις 03.00 (τα ξημερώματα) μετακινούμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά, δηλαδή στις 04.00. Χάνουμε μια ώρα από τον ύπνο μας, αλλά κερδίζουμε στη συνολική διάρκεια της ηλιοφάνειας κάθε ημέρα.
















Κάντε κλίκ για μεγένθυνση