
Oι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου (τεσσάρων ή πέντε αστέρων) και με το πακέτο υπηρεσιών- παροχών που θα επιλέξει ο πελάτης. «Η τιμή ανά άτομο στα ξενοδοχεία των υψηλών κατηγοριών είναι, συνήθως, λίγο πιο πάνω από εκείνη που προσφέρουν τα κλασικά ξενοδοχεία για πλήρη διατροφή, όμως παρέχει τη δυνατότητα κατανάλωσης όλων των υπόλοιπων τροφίμων και ποτών που χρειάζεται η οικογένεια στη διάρκεια των διακοπών της» λέει ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Βασ. Μηναΐδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εξασφαλισμένη πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων που λειτουργούν σήμερα με το σύστημα all inclusive ανέρχεταιαπό τώρα για το καλοκαίρι στο 75%, όταν όλες οι υπόλοιπες μονάδες εμφανίζουν- μέχρι στιγμής- πληρότητα της τάξης του 35%. συνέχεια